Marinade quornfiléer med rödkål och timjansvinägrett

20130110-193828.jpg
Quorn är enligt mig en ganska tråkig sak att ha i maten, mest för att det lätt kan smaka lite hundmat om man inte hanterar det rätt. Idag ska jag ge dig ett tips för livet om du vill äta quorn som faktiskt inte bara har samma konsistens som kött, utan också smakar gudomligt.

Nyckelordet för hur du lyckas med detta är Marinad!
Pontus enkla men goda marinad för quorn (för allt egentligen) innehåller följande:

Olivolja
Någon form av grillsås
Soya
Sweet chilisås
Vitlök
Peppar

Till dessa marinerade godbitar blir det rödkålssallad!
Rödkålssalladen görs på rödkål (SURPRISE!), hackad timjan, olivolja, vit balsamvinäger, salt, peppar, smulad fetaost, solroskärnor! Proportionerna och receptet hittar du på ICA.SE

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s